Moorim Art School - kpop szerepjáték

 

NAVIGÁCIÓ

 

 

TOPLISTA

PLETYKA LAP

Chat
 

Karácsonyi albumkészítő verseny - SZAVAZÁS
Szavazás határidő: 2018.01.31.
Az oldal karácsonyfája 


 

 

 

VÁRHATÓ ESEMÉNYEK:

Harmadik Moorim Díjátadó - december elseje


 

CHAT

A chat elsősorban az oldal játékosainak tájékoztatására szolgál! Kérünk, hogy ne itt beszélgess! A külsős személyek itt vehetik fel velünk a kapcsolatot és kérhetnek cserét!

 

 

TÁRSOLDALAINK


Cserét a chatben kérhetsz! A hely korlátlan.

   

   

   

   

 

 

Saját:
View Full Size Image 

 

 

 

  

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Hírek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

FILM: Reaper

  2018.01.15. 11:10

 

Sziasztok!

Ne felejtsétek el, hogy idén is folytatjuk a doramázást, filmezést, és már meg is érkezett a legújabb filmünk^^

TAGSZŰRÉS + új menüpont

  2018.01.13. 13:11


 

Sziasztok!

A mai nap folyamán ismét megtisztítottuk kicsit a játékosokat, mert megint volt néhány felhasználó, aki nem használta a karakterét vagy régen lépett be.
Többnyire azokat töröltük, akik augusztus és szeptember óta nem léptek fel az oldalra, de akadtak olyanok is, akik októberben vagy novemberben regisztráltak, viszont egyszer sem használták a karakterüket.

Egyelőre nekik a regisztrációjukat töröltük, valamint a foglalt karakterek listájából is kiszedtük őket, de a mai nap folyamán át lesz nézve az összes évfolyam és entertainment, valamint a nem kérhető karakterek listája is, így lehet, hogy rengeteg új karakter fog felszabadulni.

HA VALAKIT VÉLETLENÜL TÖRÖLTÜNK, az a karakterkérésnél jelezze nekünk és kérje ki újra a karakterét, csak írja oda, hogy törölve lett. Természetesen aki szeretné visszakapni a karakterét, az is ott írjon nekünk.

Továbbá tervben van, hogy a jelenlegi karakterek adatlapjait is átnézzük, és ahol kell, ott kicsit átalakítjuk, egységesebbé tesszük, mert nem mindent jelöltünk ugyanolyan módon.
Valamint a képeket is le szeretnénk cserélni 200x300-os méretre, így akinél esetleg a kép nem álló, hanem vízszintes vagy pedig egyáltalán nem hozza be a képet, az nyugodtan linkeljen be ehhez a bejegyzéshez egyet. Ha valaki nem linkel képet, annak mi keresünk a neten. Aki pedig egyszerűen csak le szeretné cserélni a jelenlegi képét, az is itt jelezzen nekünk! 

 

Valamint csináltunk egy új menüpontot a Karakterkérésen belül, ahol összeszedtük a szünetelő karakterekkel és a karaktertörléssel kapcsolatos dolgokat, ahol tisztázzuk, hogy nálunk mi van, és mi nincs. Mindenképpen olvassátok el!!

További szép napot nektek!! ^^

Albomkészítő verseny - szavazás

  2018.01.11. 20:27Sziasztok!

Decemberben rendeztük meg a karácsonyi albumkészítő versenyünket, ahová összesen 4-en jelentkeztetek. Bár kevésnek tűnik ez a szám, mi így is soknak tartjuk, és nagyon örülünk a jelentkezőknek ^^

Mielőtt azonban azt hinnétek, végre meghirdetjük az eredményt, egy újabb szavazás vár rátok.

Mi, adminok néhány szempont alapján fogjuk értékelni a beküldött munkákat, azonban mivel nem csak a mi véleményünk számít, ezért a játékosok is segíthetnek abban, hogy tényleg az nyerje a versenyt, aki a legjobban megérdemli.

Ezért is jött létre a szavazás, ahol szavazhattok a kedvenc munkátokra és ahol minden egyes szavazat egy pontot fog.
Szavazni csak egyszer tudtok egy felhasználóval, és a szavazás határideje: januárt 31-e! Természetesen csak azután szavazzatok, hogy mindenki munkáját megnéztétek!!!

A beküldött munkákat a bal oldalon találjátok, a karácsonyi allbumkészítő verseny link alatt. Ugyanezen a menüponton belül van a szavazás is!
 

Hajrá mindenkinek! ^^
 

Harmadik Díjátadó: NYERTESEK

  2018.01.10. 21:14

 

Szép estét mindenkinek!

Pár nappal ezelőtt a harmadik Moorim díjátadó is a végére ért, a mai nap pedig már meg is tekinthetitek a nyerteseket a bejegyzésen belül.^^

B.Ú.É.K.

  2018.01.01. 17:17

MINDEN KEDVES JÁTÉKOSUNKNAK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!!! 

Reméljük, sok jó dolog fog történni veletek idén, sikeresek lesztek és boldogok, és minden percet ki fogtok élvezni! ^^
Tudtátok, hogy napra pontosan egy éve költöztünk át a gportalra? A mai napon ezt is ünnepeljük, és reméljük, továbbra is velünk maradtok.^^
Ha gondoljátok, és kíváncsiak vagytok az oldal háttérmunkáival kapcsolatban bármire, esetleg statisztikákra és ilyenekre, akkor nyugodtan kérdezzetek a bejegyzés alatt^^

 

*


És mint látjátok, az oldal fő menüje kicsit megváltozott, kicsit összeszedettebb lett. A játék leírása menüt alakítottuk át főként, kiszedtük és külön menübe tettük, így most már talán jobban áttekinthető lesz minden.
Nektek hogy tetszik? A mostani jobb, vagy régebbi? ^^

A karácsonyi albumkészítő versenyünk lezárult, ezzel kapcsolatban a héten még jelentkezünk. Addig viszont ne felejtsetek el továbbra se szavazni a díjátadónkon! Már csak 7 napotok van hátra!!!

További szép napot ^^

Moorim Díjátadó: hosszabbítás, jelenlegi állás + játék

  2017.12.28. 12:22

Sziasztok!

Lassan lezárulna a szavazás, azonban több ok miatt hosszabbítunk a díjátadón. Egyrészt, mert nem igazán érkeztek még szavazatok, ami miatt nagyon szoros a verseny, másfelől pedig hiába vannak ünnepek, sokan nem biztos, hogy ráértek játszani jönni, szavazni stb. 

Szóval az új határidő:

2018. január 7, vasárnap éjfél.

Kérnénk mindenkit, hogy akinek van egy kis ideje, az szavazzon, hiszen sok játékosnak ezen múlik az, hogy nyer-e vagy sem. Természetesen a  szavazással kapcsolatos szabályokat olvassátok el!

Új dorama: Love at first Date

  2017.12.28. 11:44

 

Sziasztok!

Nagyobb csúszással ugyan, de sikerült végre feltenni az oldalra is a legutóbbi doramánkat. Reméljük, ezúttal is tetszeni fog nektek :)

Karácsonyi ajándékok

  2017.12.27. 09:12

Sziasztok!


Sikerült összeírni és feltenni, hogy ki mit kapott az ajándékozáson, amit a bejegyzésen belül meg is találtok. Rengetegen küldtetek egymásnak ajándékot, amit nagyon köszönünk, mert sok szép ajándék gyűlt össze. ^^ Biztosan mindenki örülni fog nekik^^

Minhyuk és Hanbin: tőletek még várjuk a képeket, amiket az ajándékozottaknak adtatok, itt a bejegyzés alatt linkelhettek képet hozzá :)

A bejegyzésben elég kis méretűek a képek, de nagyobb méretben az adatlapotokon, a magántulajdonon belül nézhetitek meg.

Boldog karácsonyt! ^^

  2017.12.22. 22:29


 

Sziasztok!

Az ünnepek akalmával kicsit be fogunk lassulni az oldal dolgait illetően, de azt hiszem, ez érthető. Egyelőre filmezés, doramázás nem lesz (még adósak vagyunk eggyel, ami már megvan, csak nem sikerült még kirakni, de lehet, hogy admintársamnak lesz rá ideje, nem tudom), de kiadásokat, munkákat ugyanúgy lehet kérni, csak később lesznek beírva.

Emiatt elnézést is kérünk, de a pihenés nekünk is pihenés, bár személy szerint én dolgozni fogok az ünnepek között, azért nem leszek. De igyekszünk mindent pótolni majd ^^

Az ajándékozás várhatóan 24-én fel is kerül, ha admin2-nek sikerül megoldani, ha nem... akkor nem tudom, nem tudom sajnos, mikor jutok gépközelbe =/

Mindenesetre mindenkinek előre is boldog karácsonyt, kellemes ünnepeket kívánunk! ^^ Reméljük, sikerül sokat pihenneteket és sok ajándékot kapnotok! ^^ 

Legyetek jók ^^

 

R.I.P. Jonghyun

  2017.12.19. 11:46

 

Nem akartam ezzel kapcsolatban posztolni semmit, de végül úgy gondoltam, nem mehetek el emellett, hisz az egész világot megrázta Jonghyun halálhíre.

Bizonyára sokan gyászoljátok, hiszen egy kiemelkedő és tehetséges művész, énekes (volt). Nekem ő volt az első ember, akit megismertem a kpopból, általa kerültem bele a koreai kultúrába, és az ő, illetve a SHINee zenéin nőttem fel. Nekem ők voltak az első kpop bandám. Ezért is érintett meg nagyon a halála.

Olyan vidám volt és mosolygós, tele volt életerővel és energiával, és sokszor belé kapaszkodtam, ha rossz passzban voltam. De az, hogy meghalt, csak az bizonyítja, hogy néha a legragyogóbb mosolyok mögött lapulnak a legnagyobb démonok. El se tudom hinni, mennyi fájdalmat érzett, mennyit szenvedhetett. És el se tudom képzelni, mennyi ilyen ember van még a világon.

Mindenesetre csak azt tudom mondani, hogy aki hasonló cipőben jár, aki úgy érzi, gondjai vannak, ne féljen segítséget kérni. Ne várjátok, hogy mások találják ki a bajotokat, ne várjátok, hogy a célozgatásokból mások rá fognak jönni arra, hogy nem vagytok jól, hiszen egyrészt erre nem mindenki képes, másrészt lehet, hogy a többiek is hasonló problémákkal küzdenek. Ha baj van, tegyétek szóvá. Nem kell félnetek. Mondjátok ki, hogy mi bánt, hogy milyen gondolataitok vannak. Még ha nem is kaptok választ, mondjátok ki. Valaki egyszer fel fog figyelni rá.

Akihez pedig ilyen problémákkal fordulnak, figyeljen oda és ne hagyja annyiban. Ijesztő dolog, amikor valaki az öngyilkosságról beszél, hiszen az emberek nem szeretnek ilyenről beszélni. De muszáj. Csak egy kis odafigyelés kell, semmi más. 

Sajnálom, hogy a világ egy ilyen értékes embert veszített el. Remélem, hogy Jonghyun most már egy boldogabb helyen van, és hogy végre megnyugvásra lelt. De ne feledjétek, hogy mindig köztünk lesz, hiszen a zenéiben és a szívünkben tovább él, valamint odafentről ragyog le ránk. :)

Admin1

 

(Ha valaki szeretne ezzel kapcsolatban bármit is mondani, vagy a fájdalmát kifejezni, nyugodtan írhattok ehhez a bejegyzéshez)

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 

 

HELYSZÍNEK

http://lakbermagazin.hu/images/stories/gallery/cikkek/lakberendezo-munkak/bianca-2/th/otthonos_tetoter_videki_stiluselemekkel_budapesti_csaladi_haz_balogh_bianca_lakberendezo_01.jpg
Moorim-Szoba
 


Az iskola ebédlője
 

http://i1.wp.com/www.delikatissen.com/wp-content/2015/01/1513.jpg
Az iskola erkélye
 

http://lakbermagazin.hu/images/stories/gallery/cikkek/otlettar/belso-udvar-hangulatos-kert/belso_udvar_hangulatos_kert_elegans_csaladbarat_kialakitas_03.jpg
Az iskola udvara
 

http://files.fordan-tanccentrum.webnode.hu/200000013-a66eea7651/DSC_5011.jpg  Próbaterem
 


Teázó / kávézó
 


Könyvtár
 

 
Sportpálya
 


Park
 

 
Szórakozóhely KórházMoorim Pláza
 

 
Szöul belvárosaDél-Korea városai
 

Különleges téli helyszínek


View Full Size Image
Randi-sarok
 


Szerelem-sarok
(+18-as részleg!)

 

A design a Sam and Aemy Design munkája!


Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!    *****    SZEREPJÁTÉK! Ha aktív oldalon szeretnél játszani, nézz be és légy része egy egyedi történetnek! Csatlakozz!    *****    Karácsonyi képekkel vár a Mesetár! Kukkants be a két nyuszihoz és Miska macskához! Boldog ünnepeket kíván: Nyuszi Mama    *****    Kellemes Karácsonyi Ünnepet és Békés, Boldog Új Esztendõt Kívánok minden Kedves látogatómnak!    *****    Kellemes Ünnepeket kíván Neked is a Zara Larsson Magyarország! - Kellemes Ünnepeket kíván Neked is a Zara Larsson HU!