Moorim Art School - kpop szerepjáték

 

NAVIGÁCIÓ

 

 

TOPLISTA

PLETYKA LAP

Chat


 


 

 

 

 

CHAT

A chat elsősorban az oldal játékosainak tájékoztatására szolgál! Kérünk, hogy ne itt beszélgess! A külsős személyek itt vehetik fel velünk a kapcsolatot és kérhetnek cserét!

 

 

TÁRSOLDALAINK


Cserét a chatben kérhetsz! A hely korlátlan.

   

   

   

   

 

 

Saját:
View Full Size Image 

 

 

 

  

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

KÉT ÉVESEK VAGYUNK! *-*

  2018.09.18. 17:01

 

 

Sziasztok!

Jó régen jelentkeztünk már, amit őszintén sajnálok, de a mai nap mindenképpen szerettem volna írni nektek!

Noha az oldal jó ideje nem üzemel, illetve nem igazán történik semmi aktivitás, azért még itt vagyunk, élünk meg minden ilyen, és mindenképpen szerettünk volna megemlékezni arról, hogy a mai napon, pontosan KÉT évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a Moorim Art School.  (pontosabban a régebbi honlapunk, de akkortól számítjuk az oldal születésnapját ^^) 

Hogy őszinte legyek, nekem rettenetesen hiányzik az oldal, mind a szerkesztés, mind pedig maga a szerepjáték része. Mindig is szerettem honlapot szerkeszteni, új dolgokat alkotni, de az az igazság, hogy felnőtt ember vagyok, sokat dolgozok, párkapcsolatban élek, és hát nyilván már a jövőmet kell tervezni, mint a pénzspórolás, összeköltözés, családalapítás stb. Emellett sajnos nem fér az időmbe a játék, bármennyire is szeretem. Azt kell hogy mondjam, kinőttem ebből és tényleg csak ritkán akad időm arra, hogy feljöjjek ide.

Meg persze sajnos ott van az is, hogy teljesen kihalt az oldal, alig vannak játékosok, akik miatt lenne értelme feljönni. Ha lennének és aktív lenne a szerepjáték és igény lenne rá, lehetséges, hogy gyakrabban jönnék, már amennyire az időm és az energiám engedné. Persze, azt is hozzávehetjük, hogy nemcsak nekem, hanem admintársamnak sincs sok ideje, és néha ketten is kevesek voltunk/vagyunk ahhoz, hogy az oldalt szinten tartsuk.

Ez a két dolog sajnos egy ördögi kör, mert ha többet foglalkoznánk az oldallal, több lenne a játékos is, azonban nekünk is csak akkor éri meg energiát és időt fekteti az egész oldal és annak rendszerének felállításába, ha lenne kikért mindezeket végrehajtani.

Úgyhogy jelenleg nem tudom, mi lesz az oldal sorsa. Hogy valaha ismét aktív lesz-e, esetleg más adminokkal, vagy végleg így maradunk, nem tudom. Az biztos, hogy szerintem nem fogjuk törölni az oldalt, hiszen sok minden köt hozzá minket, és én nem szeretném ezeket az emlékeket csak úgy kitörölni. Mert tényleg élveztem és élvezem minden percét, hogy itt lehetek, és szerettem/szeretek ide feljárni kikapcsolódni, de sajnos van az a pillanat, amikor az életben döntéseket kell hozni, és nekem meg kellett hoznom azt, hogy nem tudok ezzel többé foglalkozni, nem tudom többé szerkeszteni, legalábbis nem olyan sűrűn, mint szeretném.

Ez egy amolyan búcsú-üzenet is, bár eleinte csak egy egyszerű születésnapi köszöntést szerettem volna írni, de úgy gondolom, azoknak, akik még itt vannak és feljárnak, magyarázattal tartozunk, hogy mi is történik (vagy éppen mi nem) az oldallal.
Sajnálom, hogy ilyen üzenetet kellett itt hagynom nektek, de úgy éreztem, mindenképpen jeleznem kell felétek valahogyan, hogy hónapok óta miért nincs változás. Nem akartam semmiképpen szó nélkül lelépni és természetesen ez nem jelenti azt, hogy ezután nem is fogtok felőlem hallani, mert természetesen azért maradok. :) 

Én még azért bízom benne, hogy valahogyan, de visszatér az élet az iskola falai közé, még ha erre nincs sok esély is, de a remény hal meg utoljára :)

Ha valakinek egyébként van bármi kérdése hozzánk, szeretne bármit megosztani velünk, nyugodtan írhattok ehhez a bejegyzéshez, vagy akár emailt is küldhettek a közös email címre, amelyik nektek szimpatikusabb. Arra is gondoltam amúgy, hogyha valaki szeretne a karakteremmel (ez esetben velem) tovább tartani a kapcsolatot a valóságban is vagy kiváncsi arra, ki is vagyok, az nyugodtan írhat nekem emailt és megkereshetjük egymást. :)

További szép napot nektek és még egyszer Boldog születésnapot! ^^ <3 

 

Admin

 

 

Újraéledés ~

  2018.06.25. 09:49

Sziasztok!

Az oldal jelenleg azon dolgozik, hogy ismét talpra álljon. Sok karaktert töröltünk, mert nem jártak fel, így most eléggé kihaltunk, de bízunk abban, hogy hamarosan újból fellendülünk és egyre többen leszünk ^ ^

Emiatt azonban elmarad a Moorim Díjátadó, és továbbra is szünetelni fog a Dream Inside, valamint a dorama és filmes menüpont is.
Ha többen leszünk és lesz rá igény, akkor lehetséges, hogy ezeket újra kezdjük.

Addig is gyertek játszani, karaktert fejleszteni és beszélgetni. Ne féljetek ismerkedni! :)

 

 

Moorim díjátadó???

  2018.05.13. 19:50

Sziasztok!

Ugyan nem sűrűn járok fel az oldalra időhiány miatt, most viszont csináltam egy szavazást a Moorim Díjátadóval kapcsolatosan.

Körülbelül három havonta szoktuk megtartani, és már ideje lenne a következőnek, azonban mivel egyre kevesebb játékos vannak az oldalon, és a régi tagok se igazán járnak fel, ezért arról kérdezlek titeket, hogy van-e igény a díjátadóra, avagy sem. Én szívem szerint megtartanám, mert nagyon szeretem, és izgalmasnak tartom, azonban a jelenlegi állás szerint úgy érzem, hogy nem érné meg vesződni vele.

Szóval? Ti mit gondoltok? 
A szavazást a bal oldalon, a chat alatt láthatjátok.

Tojásvadászat eredmények

  2018.04.04. 15:55

Egy nap késéssel, de meghoztuk az eredményeket :)

Először is szeretnénk köszönetet mondani annak a pár embernek, akik vették a fáradtságot az ünnepek ellenére és szántak némi időt, hogy részt vegyenek a játékunkban! ^^ Reméljük, hogy élveztétek a keresgélést, mi nagyon izgultunk az eredményeket illetően ^^
 
Az eredmények a következők lettek:
I. helyezett: Ravi: 19 Pont
II. helyezett: Sakang: 18 Pont
III. helyezett: Ilhoon: 17 Pont
IV. helyezett: Dayoung: 4 Pont
 
Nyeremények:

Minden játékos, aki részt vett a játékban, kap egy a húsvéthoz köthető különleges háziállatot az állatkereskedésből! Kérnénk, hogy akik szeretnének egy különleges és szokatlan háziállat tulajdonos lenni írják meg nekünk ide kommentbe, amennyiben egy héten belül nem jelzitek felénk, nem kapjátok meg.

 
I. helyezett: 
A háziállat mellett ingyen lakást vagy autót kap a Moorim Plázából. Te magad döntöd el, hogy lakást vagy autót szeretnél, és hogy azon belül melyik típust. Kérünk, hogy írd meg nekünk ezt a Moorim Plázában.
 
II. helyezett: 
15.000.000 won + különleges húsvéthoz köthető háziállat
 
III. helyezett:
10.000.000 won + különleges húsvéthoz köthető háziállat
 
IV. helyezett:
5.000.000 won + különleges húsvéthoz köthető háziállat
 
Megoldások: 
Tojások: 
1 db főoldalon 
1 db társoldalaknál
1 db Toplistán
1 db Moorim díjátadó - Eddigi díjátadók
1 db Pletykalapnál
2 db Baráti kapcsolatoknál
1 db Cintamani kőnél
1 db Tavaszi helyszineknél
4 db Hírekben
4 db Fejlécen
 
Gif nyuszik: 
1 db kapcsolattartásnál
1 db StarShip Entertainmentnél
1 db harmadik évfolyamnál
1 db házastársi kapcsolatoknál

 

Tojásvadászatra fel!

  2018.04.01. 09:01

Idén ismét megrendezésre kerül a Moorim Tojásvadászat!

A szabályok a szokásosak, meg kell találnotok az oldalon elrejtett tojásokat, majd a megtalált tojásokat elküldenetek nekünk ERRE a linkre.
Fontos: Csak az oldalon elrejtett tojások számítanak!
A mostani játék abban tér el, hogy gif nyuszikat is kell keresnetek.
Természetesen minden résztvevő jutalomban részesül, ha nem is találjátok meg mind, nyugodtan küldjétek be, amit megtaláltatok ^^
 
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

SZŰRÉS

  2018.03.30. 15:22

 

Sziasztok!

A mai napon ismét szűrést hajtunk végre az oldalon, mert eléggé elszaporodtak azok a felhasználók, akik már nem használják a karaktereiket!

Ha esetleg valakit véletlenül törlünk, de mégis feljár az oldalra, nyugodtan regisztráljon be és szóljon, hogy ő állandó játékos és kéri vissza a karakterét ^^

 

UPDATE:

Végeztünk is a szűréssel. Mindenkit töröltünk, aki tavaly óta nem lépett fel az oldalra, vagy olyat, aki regisztrált, ám karaktert nem kért, így ismét újabb idolok szabadultak fel.^^

Valamint szeretnénk megkérni titeket, hogy aki nem szeretne idol lenni, az mindenképpen kezdjen el egy másik szakmát, hisz ti szavaztátok meg, hogy milyen szakmák legyenek, mégis azt látjuk, hogy kevesen érdeklődtök ez iránt (arról nem beszélve, hogy mostanában olyan kevesen jártok fel az oldalra =() Van ennek valami oka? Nem tetszik a felépítése, vagy nem így képzeltétek el? Tudunk valamin javítani, hogy kicsit felpezsdüljön az élet? Osszátok meg bátran velünk gondolataitokat, ötleteiteket, hátha tudunk segíteni és javítani ezen. Ez az oldal a ti érdeketeket szolgálja, és mi is azt szeretnénk, hogy jól érezzétek magatokat itt. :)

Valamint már egy ideje tartozunk, vagyis inkább én (Admin1) tartozok egy kissebb magyarázattal és bocsánatkéréssel. Mint ti is látjátok, elég sok feladattal el vagyunk maradva az oldalon, és nem tudunk naprakészek lenni, holott egy admin dolga az lenne, hogy bármilyen aktivitás történik, akár randikérés, akár kiadás, vagy bármi más, azt nekünk azon a napon, jó esetben a következőn meg kellene csinálni. De ugye mi is emberek vagyunk, nekünk se ebből áll az életünk, ráadásul mostanában a legtöbb feladat Admin2-re hárul, mert nekem egyszerűen nincs időm az oldalra, se most, és később sem lesz. Fontosabb dolgokat kell előtérbe helyeznem, ebből kifolyólag elég ritkán jutok géphez, és emiatt vagyunk ennyire elmaradva. És ha egyszer az ember lemarad, akkor nagyon nehéz behozni utólag. =/
Emiatt arra jutottam, hogy mostantól nem lesz dorama/film kérés és mint látjátok, a Dream inside se működik már jó ideje, ez szintén az időhiány miatt van. Azt viszont továbbra se tudom, hogyan fogjuk a többi feladatot megoldani úgy, hogy mindig minden kész legyen, és ne legyenek heti/havi csúszások, mint a kiadásoknál. =/
Szóval amit szerettem volna mondani, hogy sajnálom, de ettől függetlenül nem fogunk megszűnni, egyszerűen csak mostantól inkább egy emberre hárul a legtöbb feladat, ami nem egyszerű, és emiatt vagyunk elmaradva.
Ha esetleg van valakinek erre is ötlete, bármilyen megoldása, hogy mit lehetne tenni, akkor azt is szívesen fogadjuk.

Még egyszer elnézést emiatt, és további jó karrierépítést kívánunk ^^

 

Felkészülés a szakmákra

  2018.03.20. 14:27

A jövőhéten tervezzük bevezetni a szakmákat a rendszerünkbe, de még mielőtt beépítenénk választás elé állítanánk Titeket. 

A mai naptól fogva egy hetetek van eldönteni, hogy szeretnétek-e továbbra is idolok/gyakornokokként tevékenykedni vagy inkább választotok egy szakmát, amiben szeretnétek majd elhelyezkedni. 

 

Ha netalán úgy döntötök, ott hagyjátok a színpadot jelezzétek felénk a Kérdések/kérések menüpontban. 

A szakmákról itt olvashattok többet. 

Újítással kapcsolatos SZAVAZÁS FOLYTATÁSA

  2018.02.28. 11:02

Sziasztok!

MÁSODIK SZAVAZÁS

Rengeteg ötletet vetettetek fel, hogy milyen szakmák legyenek még az oldalon, így ezeket egy újabb szavazásba összeszedtük nektek.

Ebben a szavazásban már újabb ötleteket nem adhattok, viszont természetesen több választ is megjelölhettek. 

Kérnénk titeket, hogy ne hagyjátok ezt figyelmen kívül, hiszen a ti érdeketekben tesszük, és ez az oldal szemponjából egy nagy változást fog jelenteni!! ^^

Köszönjük ^^

ÚJÍTÁS - SZAVAZÁS

  2018.02.23. 10:32

Sziasztok!

Mint említettük már korábban, lesz újítás az oldalon, de mivel ez egy nagyobb projekt, így eltart egy ideig, és ki is kell dolgoznunk azt.

Lényegében arról lenne szó, hogy új szakmákat hoznánk be, így nem csak idolok lehetnétek, hanem más szakmában is el tudnátok helyezkedni az iskola után. Tehát a Moorim nem csak zeneiskola lenne, hanem művészeti iskola, ami azért ugye egy tágabb fogalom.

Ezzel kapcsolatban csináltunk egy szavazást, ahol a ti véleményeteket kérdezzük meg.

SZAVAZOK

Vetettünk fel néhány szakmát, amiken mi gondolkoztunk, ezek közül többet is bejelölhettek, ha szeretnétek.
Amennyiben egyik sem szimpatikus, vagy ezeken kívül lenne még ötletetek, hogy szerintetek mit lenne érdemes behozni, akkor nyugodtan osszátok meg velünk, írjátok meg az "egyéb" lehetőségeknél.

Köszönjük ^^

 

ÚJ DORAMA: I WISH

  2018.02.21. 12:57

 

Sziasztok!

Sokat kellett várni az új doramára, tekintve, hogy nem volt írónk, de Hyojin ismét elvállalta az írói szerepet, így már fel is került az oldalra. Köszönjük szépen :)

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 

 

HELYSZÍNEK

http://lakbermagazin.hu/images/stories/gallery/cikkek/lakberendezo-munkak/bianca-2/th/otthonos_tetoter_videki_stiluselemekkel_budapesti_csaladi_haz_balogh_bianca_lakberendezo_01.jpg
Moorim-Szoba
 


Az iskola ebédlője
 

http://i1.wp.com/www.delikatissen.com/wp-content/2015/01/1513.jpg
Az iskola erkélye
 

http://lakbermagazin.hu/images/stories/gallery/cikkek/otlettar/belso-udvar-hangulatos-kert/belso_udvar_hangulatos_kert_elegans_csaladbarat_kialakitas_03.jpg
Az iskola udvara
 

http://files.fordan-tanccentrum.webnode.hu/200000013-a66eea7651/DSC_5011.jpg  Próbaterem
 


Teázó / kávézó
 


Könyvtár
 

 
Sportpálya
 


Park
 

 
Szórakozóhely KórházMoorim Pláza
 

 
Szöul belvárosaDél-Korea városai
 

Különleges nyári helyszínek


View Full Size Image
Randi-sarok
 


Szerelem-sarok
(+18-as részleg!)

 

A design a Sam and Aemy Design munkája!


Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG